Monday, October 31, 2022

Kuusalu Keskkooli kehalise kasvatuse õpetajate õpiränne Itaaliasse juulis 2022

Sel suvel käisid Kuusalu kooli kehalise kasvatuse õpetajad Maria Trei ja Ingrit Keerma Itaalias rahvusvahelisel kehalise kasvatuse õpetajate seminaril. Nende muljeid ja meenutusi saad lugeda allpool.

  

23. - 29. juulil käisime suurejoonelisel, juba 8. korda toimuval, rahvusvahelisel kehalise kasvatuse õpetajate seminaril Itaalias, Lõuna-Tiroolis väikeses linnas nimega Malles. Seminarist võttis osa ligi 300 kehalise kasvatuse õpetajat/treenerit 20. riigist üle maailma.  

Vastuvõtja oli Malles linna keskkool ja õpetajad ning kõik koolitused toimusid kooli võimlates, välialadel ja linna ujulas ning staadionil. 

Seminaril oli 5 koolituspäeva, igal päeval 6 tundi ja iga tunni puhul sai valida 9 samaaegselt toimuva koolituse vahel. Kokku pakkus koolitustunde 47 treenerit ja juhendajat. 

Kõik tunnid olid praktilised ja intensiivsed. Läbivaks sõnumiks oli mängulisus, kaasamine, motiveerimine, individuaalne ja samm-sammuline arenemine.  

Nädal oli meie endigi jaoks nagu spordilaager, kus olid koos tugev treening, rahvusvaheline seltskond ja imeilusad linnad ja loodus. 


 

Suur tänu Erasmus+ ja Kuusalu Keskkool selle võimaluse eest! Saime uut energiat ja põnevaid ideid, mida meie õpilastele edasi anda.  





 Õpiränne sai teoks tänu Erasmus+ KA1 programmile.


 

No comments:

Post a Comment